Om IOGT-NTO Stickan

Vi är hängivna att hjälpa dig. 

IOGT-NTO Stickan är en av landets alla IOGT-NTO-föreningar som i ett decennium har drivit verksamhet i Jönköping. Alla föreningar bestämmer över sin egen verksamhet och vi har satsat på en kamratstödsverksamhet redan vid starten.

IOGT-NTO Stickan leds av en styrelse och har fyra anställda som arbetar inom föreningen med olika sorters verksamhet.

Vårt mål är att hjälpa människor till ett bättre liv, oavsett vad som tynger dem. När man kommer till oss är vi ingen myndighet utan kan på ett mjukt sätt hjälpa och stödja genom samtal och andra aktiviteter.

Inom IOGT-NTO är det väl känt att fika är viktigt. Alltså kan man komma upp till oss och ta en fika, snacka lite och kanske få i sig en bit mat som vi får från en restaurang.

Inom föreningen bedrivs även verksamheter för att hjälpa människor ut på arbetsmarknaden och här drivs ett arbetsintegrerande socialt företag. Inriktningen handlar om allt från event till flyttar och städ. Våra kunder är allt från företag, föreningar och privatpersoner och inom kundkretsen har vi även människor med sociala behov. 

Oavsett om du är eller vill bli kund hos oss eller du är en person med olika behov så är du lika välkommen till oss. Vi finns tillhands när du behöver oss!