Stickans Bokföring & Konsult

Vi hjälper företag att utvecklas!

Stickans Bokföring & Konsult arbetar med ekonomi, administration och andra konsultuppgifter för främst arbetsintegrerande sociala företag, men även till andra företag och ideella föreningar.

Hos Stickans kan du få hjälp med allt från att starta ditt företag till den dagliga driften när det gäller ekonomi och administration. En del kunder väljer att sköta bokföring själv och istället få hjälp med bokslut, årsredovisning och deklaration. 

Som kund hos Stickans bestämmer du själv kostnadsnivån. Är du noggrann och har alla handlingar i perfekt ordning så blir självklart mitt arbete mycket lättare och i slutändan billigare för dig. Tillsammans formar vi ett bra företagande och föreningsliv. 

Hos En Trappa Upp och Snickeri Mimosa medverkar Stickans Bokföring & Konsult i två olika projekt finansierat av Tillväxtverket respektive Samordningsförbundet i Halland. Här handlar det om utveckling av administration, kommunikation och produktion. 

På Facebook finns det aktuell information om vad som händer inom Stickans Bokföring & Konsult.


Kontakt: Joakim Kihlberg

Bra att veta!

Klicka på bilden till vänster så kommer du till en sida med lite bra fakta att veta. Den kommer att fyllas på med nya fakta med tiden. 

Har du tips på vad som kan stå där så skicka ett mail till: joakim.kihlberg@iogt.se.