Lite exempel på vad vi har utfört i Stickans

Studieförbundet NBV har nu tillsammans med många andra nykterhetsorganisationer flyttat till nya lokaler på Österängsvägen 2 på just Österängen. Stickans har fått sidouppdrag vid denna flytt.

Jönköpings Läns Nykterhetsförbund har också flyttat sitt kontor till Österängen och anlitade Stickans för denna flytt. 

Junis är IOGT-NTOs barnorganisation och de har numera också sitt kontor på Österängen. Här har Stickans arrangerat flytt till både nytt kontor och nytt lager för denna organisation. 

Stickans har hjälpt till med att smycka Jönköpings City med pumpor och halmbalar. Vi tackar för uppdraget och kommer även att ta bort dessa när höstlovet är över.

Stickans har sedan Covid-19 startade hjälpt personer i riskgrupp med att handla och utföra andra uppdrag på uppdrag av Frivilligcentralen. 

Ironman i Jönköping blev inställt 2020 men från starten 2016 till 2019 har Stickans medverkat under detta arrangemang i Jönköping. Under 2019 fick vi även förtroendet att arbeta på Ironman i Kalmar. 

Jönköping Marathon blev också inställt 2020 men från starten 2017 till 2019 har Stickans medverkat under detta arrangemang. 

Destination Jönköping ansvarar för arrangemang i Elmia Konserthus och på Jönköpings Teater. Här har vi arbetat sedan 2015 med olika former av arrangemang.

Ljudbolaget gör arrangemang på olika platser, bland annat på Kulturhuset Spira och på Elmia. Ibland får vi vara samarbetspartner i dessa arrangemang.

Hall Media har bilar över hela sitt län och i Mariannelund hjälper Stickans till med att tvätta och underhålla deras bilar.

Jönköpings Kommun har allt sedan Jönköpings Marknad och Jönköpingsfesten 2015 anlitat Stickans för många olika sorters arbetsuppgifter.

Stickans har sedan starten funnits till hands för företag, kommun, föreningar och privatpersoner med hjälp inom flytt och städ.